Internkontroll | Magnus M. Thunestvedt AS
/
/
Internkontroll

Internkontroll

Internkontroll er systematiske tiltak som skal sikre at virksomhetens aktiviteter planlegges, organiseres, utføres og vedlikeholdes i samsvar med krav fastsatt i eller i medhold av helse-, miljø- og sikkerhetslovginingen (Internkontrollforskriften).

Jevnlig tilsyn og vedlikehold av det elektriske anlegget øker sannsynligheten for kontinuerlig drift. Brann eller strømbrudd som følge av feil i anlegget, kan få katastrofale følger for ethvert selskap som er avhengig av drift.
Alle bedrifter skal ha jevnlig periodisk kontroll av det elektriske anlegget basert på risikovurdering. Brann- og nødlysanlegg skal kontrolleres årlig, og kontroll skal kunne dokumenteres.
I Thunestvedt har vi egne montører som er kurset for formålet.

Brannvarsling:

Pris avhengig av brannvarslingssentral, antall detektorer og alarmorganer og tilleggsenheter som direktevarsling til brannvesen, kobling til røykluker, adgangskontroll systemer etc. Utføres av tekniker med særlig kompetanse på brannvarsling.

Nødlys:

Pris avhengig av type nødlys system (sentralisert med batteribackup eller desentralisert), antall nødlysarmaturer. Utføres av tekniker med særlig kompetanse på nødlys.

Adgangskontroll:

Installasjonen er avhengig av type adgangskontrollsystem og hvor mye som styres av systemet. Utføres av tekniker med særlig kompetanse på adgangskontrollsystemer.

Elektro:

Vi har ulike varianter av produkter avhengig av areal og antall tavler/sikringskap som skal kontrolleres. Utføres av tekniker med særlig kompetanse på kontroll av elektriske anlegg.

Termografering:

Pris avhenger av hvor mange enheter(tavler/sikringskap) som skal kontrolleres. Utføres av tekniker med særlig kompetanse på Termofotografering.

Kontroller utføres i henhold til intervall fastsatt i avtale. Kunde varsles i god tid på forhånd, senest 14 dager, før kontroll utføres. Alle kontroller blir avsluttet med rapport med avdekkede feil og forslag til tiltak for å rette feil utarbeides.

Rammeavtale kombinert med kontroll avtale gir et godt og forutsigbart samarbeid for kunden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Se flere tjenester

Prosjekt

Vi utfører alle typer elektrotekniske installasjoner​.

Prosjektering

Vi prosjekterer det elektriske anlegget for deg.
-

Internkontroll

Vi setter opp system for internkontroll.
-

Brann- og adgangskontroll

Ny installasjon, utvidelse og feilretting av brannvarslingsanlegg.

Tavleverksted

Tavleverkstedet vår prosjekterer og produserer tavler til ditt behov

Automasjon

Vi leverer automasjon og SD-anlegg
innen både bygg og industri

Varmeanlegg

Vi hjelper deg med å velge en energisparende oppvarming.

Solcelleanlegg

Vi prosjekterer og monterer solcelleanlegg
tilpasset ditt bygg

Ramme- og serviceavtale

Rammeavtale kombinert med kontrollavtale gir et godt og forutsigb

Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å levere gode tjenester og forbedre din brukeropplevelse. Les om personvern her.