Administrerende direktør - Thunestvedt
/
/
Administrerende direktør

Administrerende direktør

Vestlandets ledende elektroentreprenør er på jakt etter Administrerende direktør

Er du klar for å ta en ledende posisjon i en moderne bedrift med lange tradisjoner?

Magnus M. Thunestvedt AS er på jakt etter en Administrerende direktør som skal bidra i den videre utviklingen av selskapet og konsernet. Vi er på jakt etter en person med god forretningsmessig forståelse!

Som person må du være resultatorientert og ha evne til å tenke strategisk. Du må være samlende, ha gode kommunikasjonsevner og trives med å jobbe med mennesker.

Full utlysing av stillingen kommer i august

Har du spørsmål, kontakt gjerne en av våre rådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne (91161390) eller Janne Siri Horne (90721164).

Om arbeidsgiveren

Magnus M. Thunestvedt AS er en av Vestlandets største og eldste elektroentreprenører, og vi fyller 100 år til neste år. Vi har siden etableringen hatt kontinuerlig fokus på kvalitet, innovative løsninger og god service. Dette har ført til at vi i dag, nærmere 100 år etter, er et solid konsern. Morselskapet Magnus M. Thunestvedt AS har hovedkontor i Arna og avdelingskontor på Osterøy. Konsernet består i tillegg av de fire datterselskapene Vangen Elektriske AS på Voss, Sæterdal Elektro AS i Vaksdal, Vestgar Elektro AS på Sotra og Pettersson & Gjellesvik AS i Bergen. I 2020 hadde selskapet 188 ansatte og omsatte for ca. 339 MNOK. Konsernet omsatte totalt for ca. 657 MNOK.

Søknadsfrist: 22.august
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Stillingsutlysninger

Stillingstittel

Selskap

Søknadsfrist

Stillingsutlysninger

Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å levere gode tjenester og forbedre din brukeropplevelse. Les om personvern her.