Barne- og ungdomsykehuset - Helse Bergen - Thunestvedt
/
/
Barne- og ungdomsykehuset – Helse Bergen
Barne- og ungdomssykehuset
Barne- og ungdomsykehuset - Helse Bergen
Aktuelt
Tidsperiode:  2019-2023

Byggetrinn 2 av det nye Barne- og ungdomsykehuset i Bergen omfatter ca. 50 000 m2. . Prosjektet går over flere år og skal ferdigstilles i 2023.

Med sine totalt 79.000 kvadratmeter (BUS1 og BUS2) er Glasblokkene det største byggeprosjektet på Haukeland siden Sentralblokken stod ferdig i 1983. På byggeplassen er det nå daglig mer enn 200 mennesker i arbeid. På det meste kan en vente minst det dobbelte. Det samlede budsjettet (for fase 1 og 2) er på 5.4 milliarder kroner.

Thunestvedt er elektroleverandør på prosjektet som gjennomføres i tråd med LEAN filosofi og krever LEAN kompetanse i alle ledd. LEAN er kort sagt «fornuft satt i system» og skal blant trimme bort ikke-verdiskapende aktiviteter og sikre at rett kvalitet leveres til avtalt tid. Dette er en arbeidsmetodikk Thunestvedt som selskap har implementert og jobbet etter i de seneste årene.

Byggingen av Glasblokkene går for fullt. Hovedfordeling normalkraft er nå trygt ankommet tavlerom i BUS 2, og ser ut som det stemmer bra både med strømskinner, datagulv og rammer!
Da gjenstår bare de to andre (Nødkraft + UPS).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å levere gode tjenester og forbedre din brukeropplevelse. Les om personvern her.