Alversund skole og flerbrukshall - Et Thunestvedt referanseprosjekt
/
/
Alversund skole og flerbrukshall
Alversund Skole Referanseprosjekt Thunestvedt
Alversund skole og flerbrukshall
Aktuelt, Offentlig
Avdeling:  -

Ny skole på Lindås

Lindås Kommune bygger ny Alversund Skole og flerbrukshall. Den nye skolen skal romme 450 elever , med et areal ca 11.000 kvm. Det nye skoleområdet skal romme både idrettshall og ungdomsklubb. I Thunestvedt er vi med på prosjektet og bidrar med alle elektroinstallasjoner.

Den nye skolen skal bygges sør for dagens skole. 
Arbeidet omfatter skole, uteområde, nytt kryss i fylkesvei, tilkomstvei, gangveier og parkering, samt fornying/oppgradering av store deler av VA-anlegget i området. Lindås kommune ønsker seg et levende bygg som er i bruk både på dagtid, kveldstid og i helger. Bygget består av 3 etasjer, 2 heiser og er universelt utformet.

Plan 1 vil være en flerbrukshall på 25*45 m, 6 garderober, musikkrom og kontorlokaler.

Plan 2 er kjøkken, auditorium med amfi, SFO og administrasjon. Plan 3 vil være klasseromsareal.

Det er entreprenørselskapet Constructa Entreprenør, rådgivningselskapet Multiconsult, arkitektfirmaene HLM arkitektur og Hus arkitekter, samt Smedsvig landskapsarkitekter som står bak vinnerforslaget «Mellom buene».

Byggherre: Lindås Kommune

Totalentreprenør: Constructa

Byggearbeidene startet i 2019, og det er beregnet ferdigstillelse av prosjektet høsten 2021.

Status januar 2021.

Bygget var tett rett før jul. I 3.etasje er tekniske installasjoner over himling ferdig, innvendige vegger er satt opp og malere er i gang med arbeidet. I flerbruks- og basishallen skal det støpes gulv.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å levere gode tjenester og forbedre din brukeropplevelse. Les om personvern her.