Om konsernet - Thunestvedt
/
Om konsernet

Ledende leverandør av elektrotjenester

Vangen Elektriske AS på Voss, Sæterdal Elektro AS på Vaksdal, Pettersson & Gjellesvik i Bergen og Magnus M Thunestvedt med hovedkontor i Bergen og avdelinger på Osterøy og i Øygarden (avdeling Vestgar), utgjør selskapene i Thunestvedt Konsern. Sammen er vi ledende leverandør av elektrotjenester på Vestlandet.

Med lokale montørstasjoner strategisk plassert rundt i fylket dekker vi et stort område, fra Bergen til Sogn og Hardanger. Det betyr at du som kunde kan forholde deg til ett selskap og ett kontaktpunkt – resten ordner vi.

Vi ønsker å være din foretrukne elektroentreprenør gjennom våre erfarne ansatte, holde et kontinuerlig fokus på de nyeste løsningene innen elektrofaget og ha et løsningsorientert, innovativt samarbeid, med deg og din bedrift.

Benytt oss som din faste servicepartner eller som totalleverandør ved oppføring av ditt nye anlegg – vi leverer som avtalt!

Våre verdier

I Thunestvedt Konsern arbeider vi sammen for å levere verdi til våre kunder. Vi tror sterkt på et felles sett av verdier og prøver til enhver tid å etterleve disse.

Pålitelige: Vi setter pålitelighet i høysetet og alle våre kunder skal oppleve dette i kontakten med våre ansatte.

Handlekraftig: Vi er sterke på kompetanse, gjennomføringsevne og handlekraft. Dette setter oss i stand til å skape de beste tekniske og miljørettede løsningene for våre oppdragsgivere.

Nytenkende: Våre medarbeidere er mer enn bare teknisk fagpersonell – de er samarbeidspartnere som skaper merverdi og innovasjon for våre oppdragsgivere.

Thunestvedt Konsern – en god kobling!

Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å levere gode tjenester og forbedre din brukeropplevelse. Les om personvern her.