Teknikkavdelingen - Thunestvedt
/
/
Teknikkavdelingen
Teknikkavdelingen
Teknikkavdelingen

TeknikkavdelinFor 50 år siden besto en elektroinstallasjon hovedsakelig av lys og stikkontakter. På større bygg også fremlegg til heiser og ventilasjonsanlegg. Elektro er i dag det faget som stadig tar større del av den totale entreprisen. Man styrer mot energinøytrale bygg med stikkordene bærekraft og grønn profil. Utviklingen går fort og betinger årvåkenhet fra de store elektroentreprenørene.
Det blir derfor i dag stilt større krav til smartere og mer avanserte bygg. Magnus Thunestvedt ønsker å være med i hele denne produksjonskjeden, fra forespørsel til ferdig produkt. Dette er bakgrunnen for at firmaet i mai 2019 opprettet en egen teknikkavdeling som arbeider innen tre segment; automasjon, svakstrøm og energi.

Automasjon
sørger for en energieffektiv, forutsigbar og sikker drift av bygget. Stikkord her er byggstyring, energiovervåkning, ventilasjons- og alarmsystem. Intelligente styringssystemer med et mangfold av
følere, overvåker og styrer de enkelte rom i bygget. Varme, lys og luft tilpasses brukerne. MMT er langt fremme i utviklingen og har deltatt i flere store pilotprosjekt de senere årene.

Svakstrøm
Alarm- og brannvarslingssystem og anleggskontroll er viktige stikkord her.

Energi
Bærekraft og grønn profil er som tidligere er nevnt stikkord. I fremtiden blir det mer og mer viktig å dokumentere dette ovenfor markedet. MMT ønsker å være i front når det gjelder bruk av systemer for
solcellepaneler, varmepumper, energigjenvinning, og bergvarme og samordne disse.gen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å levere gode tjenester og forbedre din brukeropplevelse. Les om personvern her.